Калушанка Христина Дутчак перемогла у вокальному двобої польського “Голосу”


Вихованка калуської вокальної студії "Ліра" Христина Дутчак пройшла до наступного етапу вокального телешоу "Голос" у Польщі.

24-річна калуська вокалістка перемогла у другому турі музичного телеконкурсу "The Voice of Poland" — вокальному батлі, інформують "Вікна".

Конкуренткою Христини Дутчак у команді cпівачки Lamberry була Dominka Czekaj. Проте українка змогла її переспівати та вийти до наступного етапу польського "Голосу".

— Я співала пісню "All about that bass" авторства Meghan Trainor, але в джазовій обробці гурту "Postmodern Jukebox". Усі судді сказали, що під час нашого виступу "гарно їм бавилось". Це так, якщо перекласти з польської, означає, що вони відчули ту енергію, яку ми хотіли передати, — поділилася виконавиця. — І наша тренер Lanberry теж була задоволена. Ми дослухались до всіх порад, які вона говорила нам перед виступом. У всіх "Голосах" система етапів однакова, тож мене чекає третій тур шоу під назвою «Нокаути». Слідкуйте за новинами, наступним разом я з’явлюсь на екранах за 2 тижні!

Нагадуємо, що калушанка була двічі учасницею українських вокальних проєктів — "Голос діти" та "Голос країни-7".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!