Хлопчик з Франківська шиє екоторбинки, щоб підтримати ЗСУ


Наступна історія про 9-річного франківчанина Данила Моісеєва, який замість ігор у дворі з одноліктами, шиє екоторбинки, які потім продає, а вилучені кошти віддає на допомогу нашим Збройним силам України.

У імпровізованому ательє кипить робота. За швейною машинкою 9-річний Данило. Перед тим, як розпочати роботу юний рукодільник усе налаштовує. Опісля, приступає до роботи – шиття еко-торбинок. Кілька вправних рухів і за 10 хвилин – мішечок готовий. Ще декілька штрихів – оздобити мотузочками, та не простими, а патріотичними.

Усю роботу Данило робить під пильним наглядом бабусі, яка і перевіряє кінцевий результат. Саме бабуся, Ганна Миколаївна, надихнула онука на шиття. Одного дня він разом із бабусею вирішили шити еко-торбинки, матеріал для них шукали вдома. Так і розпочалась благодійна ініціатива маленького рукодільника.

Сам Данило розповідає, що дуже хотів допомогти нашим воїнам, ідея шити еко-торбинки прийшла випадково. Надихнули інші діти-волонтери. Тож хлопець почав продавати свої вироби.Зовсім скоро заробив близько 3 тисяч гривень.

Підтримала ідею сина й мама Галина, яка й розмістила пост в інтернеті. Каже, покупка мішечка не тільки допомога ЗСУ, але й корисна і потрібна річ у господарстві.

Чергову партію екоторбинок нині Данило передає волонтерам. Волонтерка Галина Муха також має торбинки від Данила, у них складає окопні свічки, які виготовляє для наших воїнів. За виручені кошти від сьогоднішньої партії, яку передав волонтер-рукодільник, планує закупити необхідне для військових.

Нині 9-річний Данило Моісеєв неабияк радий, що його хобі приносить користь нашим захисникам, тож продовжує працювати, і маленькими руками допомогати великій справі.

Замовити торбинки можна у мами хлопчика Галини Моісеєва – написавши її у Facebook.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!