Хоч квитки й не продають, але рейси на Франківщину не скасовують: В УЗ дали роз'яснення


Укрзалізниця" припинила продаж квитків на поїзди, які прямують на Івано-Франківщину та зворотно, але не скасовує рейси до регіону.

Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

"Станом на 25 лютого Укрзалізниця призупинила продаж квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківщини та зворотно, але не скасовує рейси до регіону, щоб безпечно вивезти пасажирів за вже придбаними квитками, уникнути скупчень людей у касах та запобігти неконтрольованим неорганізованим перевезенням", – мовиться у повідомленні.

В "Укрзалізниці" зазначили, скасували додаткові рейси поїзда №43 Київ – Івано-Франківськ 5 та 9 березня (4 та 8 березня зворотно) через зростання кількості хворих на Covid-19 у регіоні та посилення карантинних обмежень. Натомість призначено спеціальні рейси поїзда №120 Запоріжжя – Львів на 5 та 7 березня (6 та 8 березня зворотно).

Пасажирам, які планують поїздки в гори, "Укрзалізниця" пропонує альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько.

Зокрема, там нагадали про подовження курсування швидкісного "Лижного експреса" №745 до Славська з можливістю придбання квитків через офіційний чат-бот Укрзалізниці.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!