Хотів «літати» на підйомнику: Анна Різатдінова розповіла про канікули з сином у Карпатах


Відпочинок бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики обрала активний – відправилася кататися на лижах

Після насиченого 2020 у новий «двадцять перший» українська гімнастка Анна Різатдінова вирішила увійти лайтово. Разом із сином Романом та подругами спортсменка відправилася на відпочинок.

– Останні два роки не святкувала Новий рік взагалі. Тож поставила собі за мету цьогоріч провести його з близькими людьми і створити максимально чарівну атмосферу, – написала у своєму Instagram Різатдінова.

Кілька днів гімнастка провела у мандрах Західною Україною – багато гуляла, смакувала місцевою кухнею. А після уся компанія відправилася на гірськолижний курорт.

– Гімнасткам непросто кататися на лижах, – поділилася бронзова призерка. – Нашому спорту характерна виворітна позиція ніг, а на лижах ноги, навпаки, мають бути завернуті. Тож вийшло у мене не з першого разу. Свого часу допоміг інструктор. Зараз я катаюся доволі непогано, але професіоналом поки ще не стала.

Знайшлося заняття і для трирічного сина Анни Різатдінової.

– Рома так зрадів снігу, що забрати з санчат його було майже неможливо, – усміхаючись каже гімнастка. – Більше враження на сина справив тільки підйомник. Не встигнувши прокинутися, він запитував: коли ми будемо на ньому «літати» (усміхається

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!