Збанкрутілий СТЕК просить франківців перестати платити їм гроші


Франківці продовжуть платити "Станіславській теплоенергетичній компанії” за централізоване опалення, попри те, що фірма давно визнана банкрутом і їхніх споживачів обслуговує інша компанія.

Про це повідомляє адміністрація ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія». Компанія повертає гроші споживачам, але дехто наступного місяця знову вносять оплату на рахунок СТЕКу.

Як відомо, товариство з обмеженою відповідальністю «Станіславська теплоенергетична компанія» згідно постанови Господарського суду Івано-Франківської області від 18.11.2020р, визнано банкрутом, триває ліквідаційна процедура.  

З першого жовтня 2020 року послуги з централізованого опалення, споживачам підключеним до котельні на вул. Індустріальна, 34, надає ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Тож франківцям радять перевірити рахунки та, за потребою, звернутися в абонентський відділ товариства, аби повернути передплату. Адреса компанія: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 97.

Для перерахунку потрібно надати такі документи:

1. Заява про повернення коштів, підписана платником.

2. Паспорт та ідентифікаційний код платника.

3. Реквізити банківського рахунку, на який необхідно повернути кошти.

4. Паспорт та ідентифікаційний код особи, якій повертаються кошти.

5. Квитанція про оплату (копія).

Отримати інформацію щодо розміру переплати за послугу з централізовано опалення та гарячого водопостачання можна на сайті товариства www.stek.if.ua в розділі «Інформаційно-платіжна система» та за телефоном: (0342) 52-56-93; (0342) 59-45-14, інформує 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!