Колектив Івано-франківської філармонії закликав Євромайдан стояти до кінця


Колектив Івано-Франківської обласної філармонії на зборах колективу прийняв Резолюцію в підтримку учасникам Євромайдану та закликає стояти до перемоги:

Резолюція

 
Загальних зборів трудового колективу Івано-Франківської обласної філармонії від 6 грудня 2014 


Шановні мешканці та гості міста!


Ми, працівники Івано-Франківської обласної філармонії, співпереживаємо за долю України та її майбутнє разом з усіма, хто вчора-сьогодні стоїть на майдані та завтра робитиме все можливе на своєму місці для добробуту,порядку і утвердження європейських цінностей у нашій державі. 


Найдорожче, що у нас з вами є – це наша українська Земля, її природні багатства, неповторна культурна спадщина, мова. Наш з вами обов’язок зберегти і примножити все це, аби прийдешнім поколінням не доводилося страждати за право бути українцем і утверджувати свою національну гідність шляхом пролиття крові, як це відбувається на Євромайдані цими днями. 


Закликаємо усіх нас до витримки, витривалості та рішучості у відстоюванні своїх конституційних прав та безпеки. 


Ми разом з вами, учасники Євромайдану! Пліч-о-пліч. Нехай усім нам додасться міцності духу та здоров’я! Усіх мирних громадян та журналістів, які постраждали на Євромайдані цими днями просимо вибачити, що в ті хвилини ми не були поруч з вами. Дякуємо за те, що ви є! 


Вважаємо, що у Європу необхідно йти з українським обличчям та змістом. Тому маємо бути співвідповідальними за наш європейський вибір своїми діями і думками. Пропонуємо кожному з нас своїм особистим прикладом поширювати ідеї толерантності, чемності, культури і єдності у прагненні європейського курсу України.


Запрошуємо усю музичну спільноту міста та області долучитися до участі у Євромайдані!


Робімо щось! Доля України вирішується тут і зараз. Немає часу і змоги чекати. Мусимо вистояти до кінця! До зустрічі на Майдані!


З музикою та кращими мистецькими ідеями – у Європу! Бог з нами! Слава Україні!