Колишнє приміщення міського ДАІ переобладнують під базу для батальйону "Івано-Франківськ"


Віднедавна батальйон "Івано-Франківськ" отримав нову базу дислокації на вулиці Дениса Січинського. Рішення про передачу колишнього приміщення міського ДАІ в розпорядження батальйону «Івано-Франківськ» прийняло керівництво обласної міліції.

Як зауважив у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо начальник управління МВС в області Віктор Шкутов, наразі триває ремонт приміщення.

"Перш за все, потрібно облаштувати кімнату для зберігання зброї, чергову частину, столову, зробити спортзал, поставити ліжко-місця. Тобто, зробити все для того щоб хлопці могли там тренуватися, нести службу та відпочивати", - пояснив полковник міліції.

Віктор Шкутов зазначив, що кошти для проведення всіх необхідних робіт виділили з обласного бюджету та МВС.

"Ми написали звернення до голови облдержадміністрації про виділення 400 тисяч гривень на проведення найнеобхідніших робіт, щоб хлопці могли вже там поселитися. Адже це буде їхнім постійним місцем дислокації", - повідомив Шкутов.

Також 400 тисяч гривень виділили з Міністерство внутрішніх страв.

Тож очільник прикарпатської міліції додав, що в подальшому батальйон "Івано-Франківськ" відправлятимуть у зону АТО саме із новоствореної бази на Січинського 5А.