Конфлікт у Панорама PLAZA: Франківці заблокували медиків та вимагали щеплення


Сьогодні в ТРК "Панорама PLAZA" створилася неприємна та небезпечна ситуація з приводу проведення щеплень вакцинами від коронавірусної інфекції.

Попри те, що Центр вакцинації працює до 20.00, згідно з графіком, охочі вакцинуватись заблокували медиків з погрозами не випустити, поки не провакцинують всіх до останнього відвідувача. Після численних перемовин з бажанням залагодити конфлікт, завдяки втручанню працівників Національної поліції, ситуацію вичерпано, медики допрацювали свою зміну. Про це повідомляють на сторінці Закладу Медичного.

"Звертаємось до мешканців та гостей міста: медичні працівники працюють для Вас та з Вами, але вони є звичайними людьми, мамами, дочками та дружинами. І, подекуди, просто втомленими і запрацьованими, людьми. Такими ж, як і Ви всі. Вони мають свої обов'язки та графіки роботи, згідно з якими і працюють. Тільки на основі культурного, виваженого та взаємоповажаючого спілкування і співпраці можна досягти успіху та позитивного результату в любій роботі, в тому числі масовій вакцинації",- йдеться в дописі.

Нагадаємо, сьогодні, 29 жовтня, у центрах масової вакцинації від коронавірусу в Івано-Франківську вишикувалися довжелезні черги із охочих щепитися від коронавірусу. Причина такого ажіотажу - перехід регіону в «червону» зону з 30 жовтня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!