«Конкурс патріотичних соціальних роликів»


11 грудня об 11.00 в готелі “Станиславів» відбудеться прес-конференція на тему: «Конкурс патріотичних соціальних роликів». Мета конкурсу – постійне формування здорового патріотизму в українців.

В мережі інтернет немає інформації про жоден конкурс патріотичного відео, тому він претендує на статус «першого в Україні».
Отримано близько 25 робіт, 9 із яких відповідають технічним вимогам і будуть подані на широкий загал для визначення переможця. Активну участь в конкурсі взяли учасники «Школи професійної журналістики в Івано-Франківську»

Раніше повідомлялося:
КОНКУРС ПАТРІОТИЧНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВІДЕО в Івано-Франківській області: Під час революції та війни кожен робить свій внесок - те що вміє найкраще. Запрошуємо професіоналів та аматорів долучитися до "великої" справи - створити соціальне відео, яке популяризує патріотизм.
Конкурс присвячений 1-й річниці Революції гідності та 10-й річниці Помаранчевої революції. Проводить ГО «Школа лідерів» та міське управління у справах сім’ї та молоді, за підтримки депутата обласної ради Володимира Олійника та Фонду Миколи Палійчука.

Прес-служба ГО «Школа лідерів»
0507090507