Крадіжку ровера розкрили завдяки відеокамері на магазині


Нещодавно Надвірнянський районний суд розглянув кримінальне провадження щодо студента І курсу Надвірнянського ПТУ № 11 та учня 11 класу Зарічанської ЗОШ І-ІІІ, які обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ст.185 ч.2 КК України (Крадіжка).

В судовому засіданні встановлено, що 07.03.2015 року близько 19:30 год. зазначені обвинувачені проходили повз продуктовий магазин "Злагода", що знаходиться в с. Заріччя по вул. Незалежності, 64 а, де побачили велосипед марки "Total" і вчинили його крадіжку, пише НП

Після вчинення крадіжки злочинці з місця вчинення злочину скрилися та у подальшому продали викрадений велосипед, отримані кошти поділили між собою.

В судовому засіданні обидвоє підсудніх щиро розкаялися у вчиненому, а їх представники запевнили, що подібного вони більше не вчинять.

Як вдалося дізнатися, даний злочин правоохоронцям впершу чергу вдалося розкрити саме завдяки відеонагляду, який був встановлений на продуктовому магазині. 

Враховуючи викладене, суд визнав обидвох неповнолітніх винуватими у вчиненні злочину, передбаченого ст. 185 ч.2 КК України та  призначити покарання - примусові заходи виховного характеру, а саме застереження та передати представникам строком на один рік.