Креативні ідеї для альтернативної ялинки


Святкове новорічне деревце з кожним роком набуває нового змісту. Та й тенденції у світі зараз зовсім інші – людство стало більш дорослим та свідомим, щоб розуміти, що хвоїні ліси – «легені» нашої планети, тож дерева треба берегти. Проте й пластикова ялинка теж не так уже й добре, враховуючи процес та матеріали виготовлення. Але яке ж свято без красуні-ялинки?

На щастя, у світі вже є альтернативні шляхи створення новорічного настрою вдома без шкоди для довкілля. У цій статті ми пропонуємо підбірку ідей, як створити новорічне дерево своїми руками й здивувати своїх рідних та близьких. 

Дизайнерські тенденції диктують простоту та лаконічність. Цього ж насправді, легко дотримуватися, створюючи альтернативну ялинку.

  

Трішки паперу або тканини, палиця або картонний конус – для каркасу, нитки, ґудзики, старий журнал, трішки фантазії і новорічна красуня – готова! 

  


Для цікавої ялинки можна взяти деревину, гілки чи з конструкції з дощечок. Між собою їх зв’язати за допомогою нитки, стрічки чи дроту. Така ялинка дуже практична, адже не займає зайвого простору вдома, не заважає, але дуже радує оточуючих.  

Ще один варіант – викласти ялинку з книжок. Стильно і літературно! І обов’язковий елемент ялинки – гірлянди.
 
 
Ялинки із печива, макаронів, кавових зерен, цукерок, каштанів, шишок дуже подобаються дітям. Їх можна робити разом із дітьми, а потім разом і поласувати.
 

 
Не менш цікавим може бути створення святкового дерева з самої гірлянди. Її можна просто розвісити на стіні у відповідному порядку, додати трохи іграшок або сімейних фотографій.
 
Гарного й затишного усім свята!

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!