Круглий стіл «Розробка стратегії регіонального розвитку в Івано-Франківській області: досягнення та перспективи»


2 грудня 2014 року о 15.00 в конференц залі готелю Станіславів, що знаходиться за адресою вул. Чорновола 7, відбудеться круглий стіл «Розробка стратегії регіонального розвитку в Івано-Франківській області: досягнення та перспективи». Організатором є Громадський Центр «Ділові ініціативи».

Захід проводиться в рамках проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень у партнерстві з Громадським Центром «Ділові ініціативи» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні. Проект виконується за підтримки Європейського Союзу.

Під час заходу планується обговорити особливості та проблеми процесу розробки стратегії регіонального розвитку в області, перспективи завершення роботи над стратегією, її затвердження та очікування від впровадження, а також ефективність методики що використовується для процесу розробки.

Результатом заходу будуть рекомендації щодо вдосконалення процесу розробки стратегії регіонального розвитку як у нашій області так і в усіх регіонах України, конкретні дії для підвищення ролі та ефективності регіональних стратегій, їх вплив на економічний розвиток територій та перспективи підвищення конкурентоспроможності Івано-Франківської області...

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.