Куратор відбору до Франківської поліції розповів, як проходять психологічні тести і якими рекордами дивують кандидати


Відбір до поліції Івано-Франківська підходить до завершення.

Про те, як кандидати проходять психологічне тестування кореспонденту Бліц-Інфо розповів куратор відбору до Франківської поліції Дмитро Пріхніч.

"Вчора був перший день проведення психологічного тесту на 567 питань. Явка майже сто відсотків.  Цей етап дещо відрізняється від першого тестування, оскільки тоді ми за день могли пропустити 250 осіб, а зараз тільки 180. Це пов'язано з тим, що у нас тільки 60 комп'ютерів, а тест розрахований на три години. Тому кандидати заходять в три етапи. Перевіряти результати тестування будуть психологи. Вони дадуть рекомендації по кожному кандидату окремо. Ті хто пройде цю перевірку, будуть запрошені на фінальну співбесіду, а після цього на навчання" - пояснює куратор.

На брифінгу, який відбувся 15 жовтня нардеп Мустафа Наєм похвалив високий рівень фізичної підготовки кандидатів до Франківської поліції. Тому кореспондент Бліц-Інфо поцікавився у Дмитра Пріхніча про найкращі результати з фізпідготовки.

"Я присутній там щодня і можу запевнити, що відбір проходить дуже добре. Cеред кандидатів запам'яталась дівчина, яка в забігу на кілометр обігнала суперників на одне коло. Вона вже фінішувала, відпочила, перевела дух і тільки тоді прибігли інші. Ось такі у Франківську будуть майбутні поліцейські", - розповів куратор.