Легкоатлетична естафета "Біг заради миру в Україні!"


У відповідності до програми заходів виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України, комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, спільно з федерацією легкої атлетики Івано-Франківської області та відділенням Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області організував легкоатлетичну естафети « Біг заради миру в Україні».

23 серпня  о 16:00 годині  з чотирьох напрямків в’їзду до  міста Івано-Франківська:

 - східного напрямку, Тисменицьке шосе,

- західного напрямку, Калуське шосе,

- північного напрямку село Вовчинець,

-  та південного напрямку, село Крихівці,

Одночасно стартуватимуть чотири групи спортсменів–легкоатлетів та любителі бігу мешканців нашого міста, котрі пробігаючи вулицями  Івано-Франківська  вітатимуть  його мешканців з Днем Державного Прапору України  та 24-ю річницею Незалежності нашої держави.

Атлети одягнуті у футболки жовто-блакитних  кольорів в руці кожного український прапорець, о 16.25 фінішуватимуть в центральній частині міста  на Вічевому майдані.

Серед учасників легкоатлетичної естафети  « Біг заради миру в Україні», відомі спортсмени  багаторазові переможці Всеукраїнських та міжнародних легкоатлетичних змагань серед яких  ,майстер спорту міжнародного класу з марафону Марія Василюк, нині начальник міського центру «Інваспорт» разом з чоловіком та двома дітьми, відомий іванофранківський марафонець Олександр Майко, переможці та призери юнацьких Всеукраїнських легкоатлетичних змагань, учні ДЮСШ міста, а також любителі бігу. Загалом понад 50-ть учасників легкоатлетичної естафети.

По завершенні легкоатлетичної естафети орієнтовно о 16.30, для усіх бажаючих наш партнер, спортивний клуб «Альянс» проведе 45-ти хвилинний «Зумба фітнес в українському стилі», а далі о 17.15 год., популярний Івано-Франківський гурт «Полюс» подарує мешканцям та гостям міста захоплюючу музичну програму.

Запрошуємо всіх мешканців міста приєднатись до захоплюючого свята! Прийдіть та подаруйте собі гарний настрій!