Львів'янин переміг у конкурсі National Geographic


Львів’янин Артур Абрамів показав колорит електрички Мукачево-Львів. За своє фото він виборов перше місце у міжнародному фотоконкурсі від видання National Geographic.

Його фото обрали серед 32 претендентів з різних країн світу. Абрамів був єдиним українцем, який брав участь у конкурсі та посів перше місце. Фотографія українця буде опублікована на першій шпальті сайту NatGeo та у серпневому номері видання National Geographic Traveller India, пише Studway.

Мета проєкту World Public Transport – показати колорит і характерні риси місцевого громадського транспорту.

У об’єктив Абрамова потрапила сцена з електрички Львівської залізниці напрямку Мукачево-Львів, яку він зняв в 2018 році десь у Карпатських горах.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Я став переможцем🏆, зайнявши 1 місце в міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему «World Public Transport». Ця фотографія опублікована на першій шпальті сайту NatGeo та буде у серпневому номері видання National Geographic Traveller India. Головною метою проєкту було зобразити різноманіття видів громадського транспорту з усього світу. Громадський транспорт виступає життєвою необхідністю для місцевих жителів і є способом вловити пульс нового місця для туристів. У об’єктив фотографа потрапила сцена з електрички Львівської залізниці напрямку Мукачево-Львів, яку він зняв в 2018 році десь у Карпатських горах. На фото ми бачимо, як кондуктор продає квитки, а пасажири звично їдуть цим потягом, щоб повернутися з Карпат. Пасажирам подобається затишок, там вони їдять і п'ють. Деякі пасажири із задоволенням читають улюблені книги, а інші грають у карти. Будь-які конфіденційність та особисті межі швидко стираються. #natgeotraveller #electrichka #arturabramiv #abramiv #traveller #nargeoindia #winner #photodocumentary #nikonphotography #electrictrain

Допис, поширений Artur Abramiv (@arturabramiv)

Друге місце у конкурсі посів фотограф Себастьян Дьюранд зі знімком паризького метро.

SeN1XvY-VKBP_G_RL7IpHg

Третім переможцем став Вазіма Саліма, який сфотографував рикшу в Індії.

fxHE46TFudG7lmF7Py92CQ

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!