Люди після стільки суддівських помилок починають рахувати гроші, – журналіст розсекретив заробітки арбітрів УПЛ


Як будуть розплачуватись судді за свої помилки? Скільки грошей стоїть їх робота на матчах УПЛ

Люди після стільки суддівських помилок починають рахувати гроші, – журналіст розсекретив заробітки арбітрів УПЛ

Ні для кого не секрет, що питання суддівства завжди досить гостро сприймається в усьому світі, коли мова заходить про будь-який вид спорту. Сьогодні разом з 1він ми постараємося розібратися що саме стає причиною такого ставлення, а також скандал, який не так давно прогримів у всіх новинних джерелах, адже експертам 1win вдалося дізнатися скільки заробляють рефері в УПЛ на сьогоднішній день.

Але перш, ніж приступити до розбору цієї ситуації, варто розуміти, що суддівство - це досить суб'єктивна річ, яку досить важко оцінювати, особливо якщо взяти до уваги, що система VAR є не скрізь, а також не всі рефері досить кваліфіковані, щоб з нею працювати. З цього ми разом з 1вин підготували основні причини чому такі питання піднімаються, давайте подивимося.

Чому питання суддівства в УПЛ загострюється – думка 1він

1. Недостатня кваліфікація арбітрів - це питання буде вічним, адже скільки б не було різноманітних вебінарів, тренінгів та іншого, з кожним роком правила видозмінюються або зовсім додаються нові. Тому арбітрам досить важко оцінювати ситуацію, з цього з'являються помилки, які потім дуже довго будуть згадувати.

2. Недостатня кількість технологій для об'єктивної оцінки - ні для кого не секрет, що система VAR сама по собі досить дорога і далеко не кожен клуб, який виступає в УПЛ, може дозволити собі витратити такі великі гроші, навіть з урахуванням важливості VAR.

3. Питання інтересів - ясна річ, що кожен тренер розглядатиме епізод по-своєму, особливо, якщо це так чи інакше впливає на результат зустрічі. Тому і з'являються ті самі чутки, що хтось отримав гроші і судить несправедливо. На жаль, від цього відійти ми навряд чи зможемо, адже це вічна проблема не тільки футболу, а й абсолютно кожного виду спорту, на думку експертів 1win.

1win аналітика: журналіст Михайло Співаковський проти суддів

Усе почалося з прямої цитати відомого українського журналіста, в якій він пояснив мотивацію свого вчинку і розкриття заробітку суддівської бригади за один матч в УПЛ, ось вона: 

«Люди після стількох суддівських помилок починають рахувати гроші і це нормально» - Михайло Співаковський.

З цієї фрази почався один з найгучніших скандалів в історії українського футболу, який ми разом з 1win бк будемо розбирати просто зараз. Крім того, що суддівство звинуватили в некомпетентності, також було розкрито докладні заробітні відомства, в яких можна було почути такі цифри: 

«Робота суддівської бригади на одному матчі коштує 139 тисяч гривень. Плюс VAR – ще 128 тисяч гривень. Загалом 267 тисяч за повний пакет, хоча VAR зламався і всі це розуміють.»

До чого тут була фраза про поломку системи VAR - неясно. Ймовірно, журналіст мав на увазі те, що VAR може як допомагати в багатьох моментах, так і вводити в сумніви, які в підсумку можуть дуже неприємно позначитися на одній з команд.

Хто підтримав журналіста?

Головний тренер команди Рух також висловився проти системи VAR, і тут є кілька причин, які змогли з'ясувати 1win бк. Перша і найголовніша - це те, що система може плутати арбітрів через відсутність бази знань, яка необхідна навіть під час роботи з таким, здавалося б, простим помічником, як VAR. З цього ми маємо, що гроші далеко не завжди можуть розв'язати проблеми, і тут важлива також віддача від суддівського корпусу, який має йти в ногу з часом, особливо за ті грошові кошти, які вони отримують за інформацією 1win від Михайла Співаковського.

Також нещодавно медіаменеджер Миная вирішив не залишатися осторонь і запропонував більш радикальний спосіб боротьби з тими, хто не справляється зі своїми обов'язками на посаді рефері і все ще отримує повну заробітну плату. Він висловив думку, що треба ввести систему штрафів, яка передбачатиме урізання заробітку аж до 70% за помилки під час матчу.

Власник Кривбаса, який, до речі, йде зараз на 1 місці в таблиці УПЛ, також не зміг не висловитися і запропонував відправляти суддів на поліграф, що, чесно скажемо, досить жорстоко, на думку 1він.

Чи вплине це на ваш заробіток із 1він?

Звичайно, кожен фанат футболу любить робити ставки на матчі улюбленої команди онлайн і тут на допомогу приходить 1win. Ця проблема ніяк не вплине на ваш заробіток зі ставок, особливо, якщо ви уважно обиратимете подію в широкій лінії від 1win.

Ви можете виграти легкі гроші вже зараз, якщо зробите перегляд матчу улюбленої команди ще цікавішим свої прогнозом. Також не варто забувати, що 1win бк завжди піклується про своїх користувачів і намагається зробити їхнє життя ще простішим. Ви можете використовувати свій мобільний телефон на базі Андроїд і IOS не тільки для того, щоб робити ставки і забирати грошові кошти, але і для того, щоб дивитися онлайн трансляції, хіба це не здорово?

Будьте в курсі всіх найцікавіших новин разом з 1win і забирайте заповітні гроші просто зараз роблячи прогнози на гарячі матчі УПЛ, які тільки набирають обертів!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!