Мар'яна Савка та "Люди на каві": Презентація книги в Івано-Франківську


Письменниця, співзасновниця та головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка запрошує на каву і теплу розмову у Івано-Франківську!

У четвер, 8 лютого, о 18:00 у Конференц-залі «Промприлад.Реновація» (вул. Української Перемоги, 23; 3 поверх) авторка презентуватиме свою першу прозову книжку «Люди на каві».

Про те, чи може бути легкою проза у важкі часи, а ще про людей, їхні історії, гумор та чуттєвість у текстах говоритимуть авторка Мар’яна Савка та модераторка Любов Загоровська.

Потрібно зареєструватися для участі у події, щоб передбачити кількість посадкових місць. Посилання на реєстраційну форму: https://forms.gle/EmjvynD9NVnFWR4f6

Придбати, а також підписати книги у авторки можна буде безпосередньо на події.

Люди на каві. Та про що вони лишень не говорять! Сміються, сваряться, зізнаються в коханні, розповідають про подорожі, будують плани. Встигай лише записувати. Ці історії — про звичайних людей, які живуть своє життя, з його драмами, болючими розривами і вічним прагненням щастя. Тут багато чуттєвості, гумору і фіксації моменту, бо так важливо відчути мить, у якій ти живий і відчуваєш світ довкола — у повноті емоцій, звуків, смаків, кольорів. І в цьому сенсі цю збірку оповідань можна було б назвати свого роду гідом у світі органів чуття, бо головний герой тут — людина, яку можна обійняти і яка хоче, щоб її чули, бачили і любили.

Книга «Люди на каві»: https://starylev.com.ua/knyga-lyudy-na-kavi

Мар’яна Савка — головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, волонтерка, актриса, перформерка, художниця. Авторка 21 книжки для дітей і дорослих та культурно-мистецьких проєктів. Фронтвумен Тріо «Мар’яничі». Як ілюстраторка дебютувала в 2019 з книжкою Юрка Іздрика «Меланхолії». Від 2017 року є Посланцем з толерантності ПРООН в Україні, з 2018-го — входить до ПЕН-клубу, має титул «Обличчя Львова» за версію журналу «Boom Awards». Ведуча авторської програми на YouTube-каналі «Мар’яничі на ніч».

Любов Загоровська — журналістка, письменниця

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!