Майстер клас «Як побороти ректора-корупціонера?»


У четвер, 29 жовтня о 15.00 у готелі «Станіславів» (вул. Чорновола, 7, конференц-зал, 4 поверх) Всеукраїнська молодіжна організація «Студентське братство» проведе презентацію майстер-класу «Як побороти ректора-корупціонера».

Під час заходу активісти і студенти столичного медуніверситету поділяться досвідом про те, як їм вдалося вже двічі ініціювати порушення кримінальних справ та відсторонювати корумпованих керівників столичного медуніверситету. Буде розкрито весь інструментарій боротьби проти корупції в університеті, який дозволяє виявити такі порушення як: плагіат в дисертаціях членів ректорату, протизаконне влаштування родичів чи люстрованих чиновників, крадіжки коштів на тендерах і закупівлях тощо. Активісти розкажуть як в таких випадках залучати центральні органи влади, депутатів та правоохоронців, ініціювати перевірки і порушення кримінальних справ, як опломбувати об’єкти незаконної торгівлі тощо. 
Після презентації усіх бажаючих буде підвезено на мікроавтобусі до Івано-Франківського медуніверситету (вул. Гетьмана Мазепи, 114, зал №7), де о 16.00 за сприяння МОЗ України розпочнеться інтерактивна антикорупційна лекція для прикарпатських студентів, яку проведуть їх однолітки, зокрема, вихідці із області, які навчаються у Києві. Акредитація учасників заходів за телефонами: 0950314830, 0674029672, 0631828808.