Майже півсотні платників Івано-Франківщини зареєструвались у сервісі «Електронний кабінет»


З початку 2014 року персональне робоче місце у новому електронному сервісі «Електронний кабінет платника податків» облаштували вже 463 представники бізнесу Прикарпаття. Незважаючи на те, що даний сервіс запрацював наприкінці 2013 року, платники регіону подали за його допомогою понад 900 звітів.

Серед різноманітних можливостей цього сервісу платники здебільшого обирають «Формування і подання податкової звітності». Позитивно оцінюють користувачі розділ «Календар платника», де автоматично позначаються документи, які вже подав користувач і ті, що найближчим часом потрібно подати.

Нагадуємо, що увійти до Електронного кабінету можна за адресою kpp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням «Електронний кабінет платника податків» на порталі Міндоходів. Для цього потрібно авторизуватися за допомогою електронного цифрового підпису.

Отримати такий підпис (ключ) можна безкоштовно в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів при ДПІ у м.Івано-Франківську, Коломийській та Калуській  ОДПІ.