Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус про вулицю Шевченка і казначейство: Це вже просто знущання


Мер Івано-Франківська Анушкевичус вже традиційно на оперативній нараді поцікавився станом вулиці Шевченка і проплатою коштів на завершення її реконструкції.

За словами заступника Руслана Гайди, підрядники приступають до роботи. Вже завезено щебінь, а до кінця тижня буде закуплена бруківка. Матеріали закуплять за авансові кошти, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

«По вулиці Шевченка ми зробили всі роботи. Всі найтяжчі і найбільші роботи з усіма експлуатуючими організаціями. Разом з енергетиками газовиками і нашим Івано-франківськтеплокомуненерго і Водоекотехпром, Міськсвітло, все залишилось лише мощення плитки. Плитку можна класти, тим більше, що вже просідання відбулось, дощі втрамбувалось», - зазначив мер.

Крім того, мер Анушкевичус зазначив, що наступного року до двохсотріччя Тараса Шевченка 9 березня відбудеться покладання квітів до пам’ятника.

«Будемо іти по вулиці Шевченка в якому б стані вона не була. А якщо вона не буде зроблена до кінця я попрошу губернатора і обласну раду, щоб першими йшли представники казначейства», - наголосив Анушкевичус начальнику Івано-франківського казначейства Володимиру Косаку. 

За словами міського голови, на сьогоднішній день непроплата коштів по вулиці Шевченка майже 600 тисяч гривень.

«Я не збираюсь розказувати людям, що хтось, щось погане зробив. Комунальники не працювали підрядники не працювали  і так далі… Ми вже стільки в борг понапрошували, це вже просто знущання. В нас все що залишилось поки що - це вчасна проплата зарплат», - резюмував мер.