Мер Івано-Франківська запевняє, що не вимагав "відкатів" за землю у Хриплинській промзоні


Сьогодні під час прес-конференції міський голова Віктор Анушкевичус прокоментував ситуацію щодо інвестора в Хриплинському промвузлі, якого місто нібито втратило.

"Я особисто не володію жодною земельною ділянкою на території Хриплинського промвузла. Тому як раніше, так і тепер, я зацікавлений в тому, щоб французький проект "Сен Гобен" інвестував в місто та розпочав тут своє виробництво", - зауважив мер.

Анушкевичус зазначив, що підприємство "Сен Гобен" не відмовилося вести свій бізнес на Франківщині, але взяло паузу, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

"Щодо заяви Олега Лемчака про нібито хабарі та відкати, які я вимагав у потенційного інвестора, то відповідальні звернення направлені мною в правоохоронні органи з проханням провести перевірку. Після проведення такої перевірки мої адвокати зустрінуться з ним в суді", - наголосив Анушкевичус.

Нагадаємо, Хриплинський промвузол розташований у південно-східній частині Івано-Франківська і охоплює територію площею близько 419 га. Підприємства, що знаходяться у зоні промвузла, займають площу 287 га. На території промвузла розміщена залізнична станція Хриплин Львівської залізниці, на вантажному дворі якої проводять завантажувально-розвантажувальні операції та оформлення вантажних перевізних документів.

До теми: Представники Хриплинського промвузла звинуватили Анушкевичуса у вимаганні відкату грошей за землю