Мережу вразило фото сина пораненого героя АТО


На світлині – біль згорьованої дитини, у якої спокійне дитинство закінчилося після важкого поранення батька.

Відомий волонтер Неллі Стельмах, яка зараз працює в Міністерстві оборони України, поділилася зворушливою світлиною сина одного з українських воїнів-захисників. На фото, яке Неллі опублікувала на своїй сторінці в Facebook, маленький Гліб Малярчук сумно сидить на бордюрі, повідомляють Патріоти України.

В руках у дитини можна побачити квіти з траурною стрічкою. Як розповіла Неллі, Гліб – син нашого воїна, важко пораненого ще в минулому році.

Від цієї фотографії стискається серце … На ній – Гліб Малярчук. Син нашого воїна, важко пораненого в минулому році. З його батьками Ольгою Малярчук та Сашком ми перетнулися в минулому році в Головному госпіталі Міністерства оборони. З тих пір пройшло більше року, важкого, страшного і піднесеного, який змінив життя нашої країни і моє особисте теж. Слухаючи розповіді про війну моїх бабусь і одного дідуся (другий пропав безвісти в 1942), мені завжди здавалося, що війни на нашій землі не буде ніколи. Але вона грюкає десь на сході, і віддається в серці. Іноді хочеться думати, що це страшний сон, але на жаль – це реальність.” – написала Неллі.

Жінка впевнена у нашій перемозі незважаючи ні на що.

Ми стали сильнішими, тільки як пробачити тих, хто встромляє ніж в спину? Як пробачити сльози дітей, вдів, матерів і батьків, які втратили в цій війні найдорожче? І все-таки, стиснувши всю волю в кулак, – тільки вперед. І все – для нашої Перемоги”  – підсумувала волонтер.

Неллі Стельмах також уточнила, що опублікована фотографія – з траурного заходу-реквієму на згадку про загиблих в минулому році десантників 79-ї бригади, де служив батько Гліба Олександр. Зараз місцем служби батька є інша бригада, уточнила волонтер і побажала батькові Гліба здоров’я.