Мешканці прикарпатських сіл скаржаться на водіїв, які їдуть коли їм хочеться


Мешканка Прикарпаття поділилася в соцмережі новиною, яка трапляється вже не вперше з жителями с.Тишківці та жителями с.Чортовець.

Про це Іванна Пеца-Довбуш написала у мережі Фейсбук повідомляє Бліц-Інфо.

"Сьогодні о 14 год.10 хв.з Городенківської автостанціі мав відправлятися рейс на Тишківці-Чортовець,якого не було.Автобус на ремонті,а рейс то має бути по плану.Значить,якщо автобус в ремонті,відповідальні за це люди,мали б надати людям інший транспорт,Але цього не сталося.Людей було дуже багато, серед них:люди похилого віку,вагітні жінки,маленькі діти. Крім цього рейсу більше немає чим дібратись до сіл,тому що за словами громадян,коломийський автобус,який іздив о 18год.10хв.теж не іде", - написала Пеца-Довбуш.

За словами жінки вона, та інші постраждалі пішли до диспетчера, який за їхнім проханням зателефонувала підприємцю, що керує рейсами,він сказав,що автобусів не має. Тоді люди зателефнували начальнику автостанціі і попросили надати транспорт на що почули різку відповідь.

"Умене вихідний день після обіду,автобуса нема, дзвоніть до підприємця самі!
А в мене запитання:для чого взагалі той начальник, якому не підчиняються ні підприємці ні водії. Коли я в телефонній розмові сказала начальнику,щоб він сам дзвонив підприємцю і надав автобус, так як ми прості люди,що ми можем, той подзвонив,але переказав через касира,що підприємець не бере від нього трубки.Тоді я знову з свого телефона подзвонила вже підприємцю,але він не брав трубки
", - скаржиться жінка.

Іванна переконанна, що ця ситуація доказує,що на простих громадян всім наплювати.

"В кінці ми ще трохи почекали,я попросила касира книгу скарг і написала заяву, зібрала пару підписів, потім ще одна тишківчанка написала другу заяву. Надіємся,що керівництво щось змінить на рахунок даної ситуаціі,і люди зможуть їхати додому в тій годині, в якій призначений рейс. Окрім того, водії відмовляються їхати на рейс, якщо в автобусі менше 10 чоловік. Це що таке? Є рейс,є пасажири чи нема,треба іхати,а якщо по дорозі люди чекають,чи з сіл чекають на нього ,щоб потрапити в місто,а його немає", - обурюється жінка.