Мешканці Прикарпаття найбільше скаржаться правоохоронцям на «земельні» відносини


Найбільше скарг від прикарпатців до правоохоронців під час прийомів громадян надходить щодо «земельних» питань.

Про це розповів начальник УМВС в Івано-Франківській області Олег Сало під час виїзного прийому громадян в Надвірні, - повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

За словами Олега Сала, завдяки тому, що мешканці Прикарпаття вірючі, кількість тяжких та особо тяжких злочинів мала. Тому більшість звернень до правооронців несуть побутовий характер. 

«Трапляється, що хтось не там огорожу поставив, «заліз» на чужу межу. Між собою вирішити не в змозі – зразу ж до нас. Ще одна частина скарг – побутові конфлікти. Також велике число звернень через шахраїв. До прикладу, в банку видали кредит за підробленими документами. Трапляється багато соціальних питань, що не відносяться до категорії обслуговування міліції – ремонт будинків, доріг», - розповідає Олег Михайлович.

Очільник прикарпатської міліції наголошує, що стараються допомогти по кожному зверненню.

«Основним девізом для МВС у 2013 році стало гасло «Людина - понад усе». Тому, проводимо прийом громадян по всій області, починаючі від сіл до Івано-Франківська, щоб ніхто не залишився поза увагою. Всі бажаючі можуть звернутись до дільничних інспекторів, начальників відділів, моїх заступників чи до мене особисто», - зауважив генерал-майор.