Мешканець Яремчанщини під час сварки вдарив ножем пасинка


Співробітники поліції розшукали мешканця Яремчанщини, який під час конфлікту поранив ножем пасинка. Підозрюваного слідчі затримали в процесуальному порядку та встановлюють всі обставини в ході досудового розслідування.

Про це йдеться на сторінці прикарпатської поліції. 

Як зазначається, 14 квітня до поліції Яремчанщини надійшло повідомлення від медиків, що з проникаючим ножовим пораненням органів грудної клітки госпіталізований 31-річний мешканець Ворохтянської територіально громади.

Одразу ж після надходження повідомлення про злочин на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Вжитими поліцейськими заходами та на підставі зібраних доказів, правоохоронці встановили причетність до вчиненого вітчима потерпілого. Йдеться про раніше судимого за майнові злочини 58-річного мешканця Ворохтянської територіально громади.

Як з’ясували поліцейські, неподалік вокзалу у Ворохті між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. В ході конфлікту, зловмисник витягнув ножа й наніс один удар у груди потерпілому.

Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Наразі готується клопотання до суду про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!