Мешканка Прикарпаття під час сімейної сварки підрізала чоловіка


До чергової частини Верховинського відділення поліції по телефону надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про те, що у лікувальний заклад доставлено жителя району з ножовим пораненням.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи встановлено, що 12 жовтня близько 21:00 год. 47-річний житель с. Красник, Верховинського району спільно зі своєю 44-річною дружиною перебували вдома. Враховуючи, що подружжя було напідпитку між ними виник словесний конфлікт, який в подальшому переріс у бійку з трагічним завершенням. Жінка схопила до рук ножа та нанесла один удар у ділянку лівої ключиці, спричинивши чоловікові ножове поранення підключичної ділянки зліва, інофрмує прес-служба нацполіції в області.

Фельдшери швидкої допомоги, які приїхали за викликом доправили потерпілого до лікувального закладу, де останній через декілька годин помер.

Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй оголошено підозру у вчиненні злочину та вирішується питання та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. У справі призначено ряд експертиз. Проводиться слідство.