Мешканців Івано-Франківська запрошують на сахадж медитацію


Немає внутрішньої енергії? Зникло натхнення і життя у напрузі? Безсилля, відчуття тривоги не покидають? Відчуваєте душевне вигорання? Ми хочемо допомогти вам позбутися цього.

Мешканців Івано-Франківська запрошують на медитацію 10 лютого в Івано-Франківську. Проведе захід з розвантаження тренерка Каріне Охонько з Вугледару Донецької області, яка є практикуючою йогинею більш як сім років. Також жінка представляє в Україні міжнародний волонтерський рух We Meditate, який існує у світі з 1970 року.

Учасники та учасниці долучаться до групової сахаджа медитації для заспокоєння тривоги та відновлення внутрішнього балансу.

Локація: готель “Станіславів” (вул. В. Чорновола, 7, 3-й поверх, приміщення конференц-залу).

Час проведення заходу: з 11:00 до 14:00

Очікувана кількість учасників: 50-100 осіб. При потребі, учасники зможуть отримати килимки на місці, або ж використовуватимуть стільці. Також для учасників буде передбачено чай та каву.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ МОЖНА ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Міні-проєкт “Фестиваль “Без тривог. День гармонії і внутрішнього балансу” виконується ініціативною групою у рамках проєкту “Емпатія. Підтримка. Інтеграція”, що реалізується Івано-Франківською обласною організацією “Молода Просвіта

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!