Мезоніті: 30 місяців краси за 30 хвилин


Миттєвий ефект підтяжки шкіри обличчя, зони декольте, живота, колін, ліктів - без операцій, довгих апаратних процедур і ботокса - це біоармування нового покоління.

Для омолодження і підтяжки шкіри в клініці «Оксфорд Медікал» застосовують 3D мезоніті ціна процедури в порівнянні з пластичними операціями і дорогими anti-age програмами невисока. Красива шкіра гарантована протягом 2,5 років після однієї 30-ти хвилинної процедури.

Як це працює?

Для виробництва мезониток використовуються полідіоксанон, капролактам та інші біопрепарати, що мають властивість повільно розпадатися на молекули інертного газу. Під час розпаду мезонів вивільняє концентровані нанопорціі амінокислот і мікроелементів, які стимулюють неоколлагенез (вироблення організмом власного колагену).

Спочатку об'ємний чіткий контур з ліфтинг-ефектом створюють нитки. Протягом 30 місяців матеріал розчиняється, на його місці утворюються надійні колагенові волокна, які стають основою-арматурою для еластичної підтягнутої шкіри.

В яких випадках допомагає біоармування:

- втомлена шкіра з мімічними зморшками, «гусячими лапками», носогубними складками, шкірними заломами;

- в'яла шкіра в зоні декольте, на шиї, передпліччях, руках, стегнах;

- обвислі тканини після пологів або швидкого скидання ваги;

- слабкий імунітет, раннє старіння, профілактика старіння.

У чому інновація?

Мезоніті застосовували в косметології і раніше. Матеріали минулого покоління не розчинялися повністю, частина чужорідної структури залишалася на обличчі, в зоні декольте і на тілі довічно. Залишки ниток обростали колагеновою мережею, але для організму залишалися чимось у вигляді мікроскопічних штучних імплантатів.

3D і 4D мезоніті нового покоління розсмоктуються на 100%. Процес розпаду дуже повільний, корисні речовини вивільняються поступово, в гомеопатичних дозах. Після однієї процедури пацієнт отримує стабільний приплив амінокислот та речовин, що активізують синтез колагену — без постійних курсів біоревіталізації і мезотерапії. Через 30 місяців від нитки не залишається нічого чужорідного для організму.

Як проходить процедура?

Біоармування — це не операція, але в клініці «Оксфорд Медікал» всі процедури естетичної медицини проводяться виключно в стерильних умовах. На шкіру наноситься крем-анестетик, пацієнт нічого не відчуває. Після введення ниток місця проколів не помітні. Сеанс займає 30 хвилин. Ліфтинг-ефект виникає миттєво і посилюється протягом 30 місяців.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!