Міліція дізналася, хто "штурмував" АП та КМДА у Києві


До правопорушень біля адміністрації президента причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації "Братство", які діяли під наглядом Дмитра Корчинського

Про це йдеться у повідомленні управління МВС України на сторінці у Facebook

Крім того, затримані повідомили, що безлад біля будівлі КМДА супроводжувався представником ВО "Свобода" на прізвище Мірошниченко.

Про причетність цих громадян до подій у центрі столиці повідомляють активісти, які нещодавно були затримані правоохоронцями, зазначили в МВС.

Окрім того неправомірні дії біля Кабінету міністрів були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук.

Також в МВС звернулися до громадян із закликом надавати інформацію "всіма доступними способами" про провокаторів, які діють під час масових акцій.

"У разі виявлення фактів наявності у когось з учасників масових заходів зброї чи інших заборонених предметів прохання повідомляти про це до органів внутрішніх справ будь-яким доступним способом. Найпростіше це можна зробити з допомогою звернення на телефон спецлінії "102" або до call-центру МВС за номерами (044) 254-91-02 або 0-800-50-02-02 (цілодобово, безкоштовно)", - зазначили в МВС.

Організаторів та учасників акцій просять утримуватися від протиправних дій, пише Українська правда.