Міліція затримала 22-річного франківця, який пограбував студента на вулиці


Співробітники Івано-Франківського міськвідділу міліції викрили 22-річного івано-франківця, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень – грабіж та хуліганство.

Обидві пригоди трапилися в центрі Івано-Франківська. Нападник відібрав у студента сумку, в котрій знаходилися більше п’яти сотень гривен, сто євро, мобільний телефон, срібні прикраси та інші особисті речі потерпілого. Після отриманого повідомлення про грабіж правоохоронці негайно розпочалирозшук зловмисника. Проведеними заходами працівники карного розшукузатримали підозрюваного у скоєнні пограбування. Ним виявився 22-річний житель Івано-Франківська. У підозрюваного вилучили частину речейпотерпілого, котрий, як з’ясувалося, зі своїм кривдником був знайомий.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за вчиненнякримінального правопорушення – грабіж. Водночас є підстави вважати, щоцей івано-франківець причетний до ще одного кримінальногоправопорушення – хуліганство. За цим фактом проводиться перевірка.