Мільйонні доходи задекларували 14 іванофранківців


Це стільки ж, як і у минулому році. Однак, сума задекларованого ними доходу за 2013 більша, ніж за 2012 рік на 8 млн.грн і склала 35 млн. грн.

Як зазначила заступник начальника ДПІ у м.Івано-Франківську Олена Мухіна найбільші суми доходів задекларовано мільйонерами від операцій з майном, зокрема: від надання нерухомості в оренду, від продажу нерухомого та рухомого майна, від отриманої спадщини, тощо. 

За її словами, незважаючи на те, що за результатами «Деклараційної кампанії – 2014»  івано-франківцями подано на 270 декларацій менше, доходу задекларовано майже на 5 млн. грн. більше, ніж торік. Загалом до місцевого бюджету на фінансування бюджетної сфери нашого міста та на виконання соціальних програм додатково надійде більш як 3,3 млн. грн., що на 0,6 млн.грн. більше тогорічних надходжень.

Крім того, за результатами поданих на 1 травня 2014 року декларацій, мешканцям нашого міста повернуть з бюджету більш як 1 млн.грн. податкової знижки.

Олена Мухіна повідомила, що для тих громадян, які ще не встигли скористатися правом на податкову знижку, деклараційна кампанія триватиме до кінця року, а для тих, які повинні були задекларувати доходи, вона закінчилась 30 квітня цього року.