Минулої доби рятувальники прикарпаття ліквідували 6 пожеж, врятували 2 житлові будинки та котедж


Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

8 травня о 09:40 в селищі міського типу Верховина Верховинського району виникла пожежа в приміщенні котеджу відпочинкового комплексу. Вогнем було пошкоджено дерев’яне перекриття між першим та другим поверхами будівлі на площі 35 м.кв., речі домашнього вжитку. Однак завдяки оперативності вогнеборців на пожежі було врятовано котедж та поруч розташований відпочинковий комплекс. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

Об 11:35 в селі Угорники Івано-Франківської територіальної громади виникла пожежа на балконі квартири на восьмому поверсі житлового будинк. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:12 в селі Космач Косівського району виникла пожежа господарської. Вогнем знищена дерев’яна будівля на площі 20 м.кв. Надзвичайники врятували житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлються.

О 16:29 в місті Яремче на вулиці Кармелюка виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем  пошкоджено стіни, стелю, двері, вікна, знищено речі домашнього вжитку на площі 25 м.кв. Врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:34 в місті Долина на вулиці Обліски виникла пожежа в недіючій дерев’яній будівлі. Вогнем знищено сміття на площі. Врятована недіюча будівля. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

9 травня о 00:56 в селі Старі Богородчани Івано-Франківського району виникла пожежа автомобільних шин на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!