Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували сім пожеж


Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

3 грудня об 11:30 в селі Пійло Калуського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покриття дровітні, 5 м.куб. дров.На пожежі рятувальники зберегли від вогню господарську та житлову будівлі, 10 м.куб. дров. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 19:09 в місті Калуш на вулиці Грушевського виникла пожежа побутового приміщення в будівлі, яка не експлуатується, на території ТОВ «Карпатський бровар». Вогнем знищено старі меблі, пошкоджено стіни та вікна будівлі. Приборкуючи пожежу вогнеборці врятували 2 споруди. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні.

О 19:23 в селі Спас Коломийського району виникла пожежа в літній кухні. Вогнем пошкоджено частково стелю та стіну. Ймовірна причина виникнення пожежі - перекал печі.

4 грудня о 00:10 в місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця виникла пожежа в приміщенні кухні приватного житлового будинку. Вогнем знищена газова плита, витяжка, кухонні меблі. Ймовірна причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

О 02:57 в селищі міського типу Печеніжин Коломийського району виникла пожежа господарської споруди поблизу продуктового магазину. Вогнем пошкоджено дерев’яну дровітню, знищено 1 м.куб. дров, речі домашнього вжитку. Рятувальники врятували магазин. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 04:22 в місті Івано-Франківськ на вулиці Чорновола виникла пожежа сміття в контейнері на відкритій території. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 04:38 в місті Долина на вулиці Шевченка виникла пожежа недіючої будівлі на відкритій території міського парку ім. Шевченка. Вогнем пошкоджено перекриття, стіни будівлі, будівельне сміття. Вогнеборці врятували недіючу будівлю.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!