Міська рада підготувала всі документи для проведення правового аудиту NEFKO


зв’язку з затвердженням Міністерством фінансів України отримання містом додаткової позики НЕФКО в рамках програми «Енергозбереження» на суму 1 млн.грн., з метою проведення правового аудиту міської ради та підготовки кредитного договору, корпорація призначила юридичного радника ТОВ «Саєнко Харенко» (м.Київ).

Управлінням економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету підготовлено пакет документів, який 02.07.2013р. надіслано юридичному раднику для проведення зазначеного аудиту. При виникненні потреби в інших додаткових документах, вони також будуть надані ТОВ «Саєнко Харенко». 

Нагадаємо, ці кошти передбачені для фінансування впровадження заходів проекту "Підвищення енергоефективності в будівлях навчальних закладів м. Івано-Франківська", реалізація яких розпочалася у 2012 р. Вже завершені всі роботи в рамках проекту в трьох навчальних закладах: загальноосвітній школі № 3, загальноосвітній школі № 10, дошкільному навчальному закладі № 12.

В результаті впровадження ряду енергоощадних заходів, за опалювальний період 2012-2013 років зазначені заклади зменшили споживання теплової енергії на 440 Гкал, що дозволило зекономити 380 тис.грн. В поточному році передбачається завершення робіт ще в 6 закладах, що передбачено бізнес-планом проекту.