Міська рада витратить 1,5 мільйона на придбання паркоматів?


Саме така пропозиція є в проекті рішення, поданому на наступний виконком.

Нагадаємо: нещодавно прокуратура внесла подання про порушення в діяльності комунального підприємства «Сервіс авто», йдеться про відсутність паркоматів. Як зазначено в поданні, міський голова Віктор Анушкевичус має розглянути його впродовж 20 днів, а минуло вже майже два місяці. Як пояснив раніше на виконкомі сам міський голова, він повинен «розглянути», але не дати відповідь…

Мова йде про відповідь на прокурорське подання, у якому 15 серпня прокуратура перечислює численні порушення у роботі «Сервіс-авто», просить мера усунути порушення та покарати винних.

На виконкомі, який відбувся 18 вересня, члени вирішили не розглядати це питання. І перенесли. Ймовірно, тому, що воно було досить сирим, пише Галицький кореспондент.

На наступному, напевно, його планують розглянути. Бо нове рішення виконкому вже є. У ньому кілька пунктів. Окрім того, що подання планують взяти до відома, директора КП «Технічний центр «Сервіс-Авто» Андрія Строїча зобов’яжуть забезпечити нанесення на вказаних в поданні майданчиках для паркування синьої (блакитної) смуги та встановити дорожні знаки у відповідністі до вимог правил паркування транспортних засобів.

Крім цього, виконком планує дати доручення керівнику фінансового управління Вікторії Сусаніній внести на розгляд сесії міської ради питання про виділення коштів в сумі 1,5 млн грн. на придбання паркоматів.

Після того, як кошти будуть виділені, департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку має придбати паркомати та забезпечити облаштування паркувальних майданчиків.

Отже, скільки коштуватимуть міському бюджету парковки, дізнаємось незабаром.