Міські голови-свободівці лідирують за рівнем громадської підтримки


Свободівці Руслан Марцінків, Сергій Надал та Олександр Симчишин на чолі Івано-Франківська, Тернополя та Хмельницького відповідно лідирують серед міських голів за рівнем довіри громади та схваленням обраного курсу.

Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг" від імені Міжнародного республіканського інституту за підтримки уряду Канади, інформує прес-служба ВО "Свобода".

Загалом було досліджено діяльність міських голів 22 обласних центрів, а також Маріуполя та Сєверодонецька.

Згідно з результатами опитування, Русланом Марцінківим у якості очільника міста задоволений 71% громадян, 68% тернопільців підтримують на посаді Сергія Надала, 56% ‒ Олександра Симчишина.

Місто Хмельницький ‒ лідер у питанні побутової зручності життя. Добрими побутовими умовами для життя у своїх містах пишаються 54% хмельничан, 47% тернопільців і 40% іванофранківців.

Своєю чергою, Івано-Франківськ ‒ перший у плані реалізації духовних потреб та у питанні екології.

Хмельницький ‒ перший у питаннях дитячих садків та за відчуттям містянами безпеки. Станом на лютий 2017 року стали почуватися безпечніше 74% хмельничан і 64% тернопільців (друге місце у рейтингу).

Окрім цього, всі три міста входять до четвірки за темпами зменшення корупції на рівні міської влади впродовж останнього року.