Мер Долини заявив, що не дозволить продаж алкоголю на території громади


Міський голова Долинської громади Іван Дирів всупереч розрорядженню обласної військової адміністрації щодо дозволу на продаж алкоголю заявив, що не дозволить продаж алкоголю в громаді.

Іван Дирів каже, що він категоричний противник вживання алкоголю, бо це «генетична зброя проти нашого народу».

"Я б хотів обговорити з вами питання, яке є дуже важливим. Розпорядженням голови ОВА дозволено продаж алкоголю в певні години. З цього приводу, я б хотів сказати свою позицію. Багато хто знає, що я категоричний противник вживання алкоголю чи інших психотропних засобів. Сам не вживаю і раджу тим, хто ще вживає відмовитись від цього. Адже переконаний, що це генетична зброя проти нашого народу. Відповідно до закону про правовий статус воєнного стану, продаж алкогольних напоїв не дозволяється. Звичайно в правах голів ОВА видавати розпорядження в межах тої компетенції, які в них є. Всі ми законослухняні громадяни будемо дотримуватися вимог закону. Я чітко дотримуюся букви закону і ніяке розпорядження про дозвіл на продаж алкоголю на території Долинської територіальної громади не дам і не підпишу",- сказав голова.

Також голова анонсував, що юристи розроблять юридично правильне розпорядження про заборону продажу алкоголю на території громади.

Нагадаємо, в Івано-Франківську і області дозволили продавати міцні алкогольні напої. Щоправда, лише у визначені години.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!