Міському голові Калуша Насалику нагадали про Майдан біг-бордом


У Калуші — нова битва біг-бордів. У понеділок, 17 лютого, у центрі міста зявився біг-борд із зображенням міського голови Ігоря Насалика. Голові Калуша вкотре нагадали про Майдан.

"А ти міг би бути з народом на Майдані!", — безапеляційно і на «ти» замовник рекламного біг-борду звертається до Ігоря Насалика. На біг-борді використано світлину міського голови з чемпіонату з пауерліфтингу, на якому минулого року він здобув «бронзу».

За інформацією «Вікон», у Калуші замовлено два таких біг-борди. Другий — встановлений біля супермаркету «Фуршет».

Інформація на біг-борді вказує, що послання лине від громадської організації «Голос нації».

Нагадаємо, що ГО «Голос нації» була зареєстрована 15 березня 2009 року. Очолив її сам Ігор Насалик. Про мету «Голосу нації» «спорудити в обласному центрі Палац нації, аби Івано-Франківськ став духовною столицею незалежної України» у липні, на презентації ГО в Івано-Франківську, розповів академік Богдан Сушинський. Ігор Насалик тоді зазначив, що «існуючі політичні організації перетворилися в акціонерні товариства — партії беруть голоси у людей, гроші — у бізнесу і захищають одні від одних».

Міського голову Калуша вже не вперше закликають підтримати Майдан.

Так, у грудні Насалика «тролили» через Facebook мотиваторами.

Днями Калуська міська організація ВО «Свобода» оприлюднила відкрите Звернення до міського голови Калуша Ігоря Насалика.

— Насамкінець хочемо відмітити, що як мер міста Ви жодного разу не взяли участь у народному Віче, які відбуваються в місті та не висловили свою чітку позицію та підтримку  тим людям, які вже постраждали у боротьбі проти бандитів. Просимо врахувати думку громади та відкинути будь-які власні амбіції, а прийти і почати разом діяти, — закликали міського голову.

Поки що біг-бордів у відповідь від міського голови не зафіксували. Раніше Ігор Насалик був помічений у генеруванні креативної реклами. Зокрема, йому належитьсерія біг-бордів “Кіна не буде”.