Міський голова ознайомився з роботою Центру обслуговування платників податків Івано-Франківської ДПІ


Нещодавно до ДПІ у м. Івано-Франківську завітав міський голова Руслан Марцинків, щоб ознайомитись з роботою інспекції.

Найбільше його цікавило питання  обслуговування  платників податків міськими податківцями.

З роботою Центру обслуговування платників  Івано-Франківської ДПІ ознайомив міського голову начальник інспекції Любомир Слободян. Він розповів про функціональне призначення трьох залів Центру, детально зупинившись на характеристиці адміністративних та інформаційних послуг, що тут надаються.

Начальник інспекції продемонстрував гостю окремі кабінки та робочі місця податківців, обладнані задля максимальної зручності роботи з платниками податків новою сучасною технікою, а також інформаційні стенди, на яких розміщена вся необхідна інформація.

Під час відвідин міської ДПІ Руслана Марцинківа також цікавило питання наповнення міського бюджету у наступному році, зокрема надходження акцизного податку з роздрібного продажу нафтопродуктів, алкоголю та тютюну. Непокоїло міського голову  питання наявності податкового боргу в комунальних підприємствах-банкрутах міста. 

По закінченні зустрічі начальник інспекції запевнив гостя, що у зв‘язку з завпровадженими змінами до Податкового кодексу для платників податків буде проведено широку масово-роз‘яснювальну роботу.   Це сприятиме покращенню партнерських відносин з платниками податків та підвищенню їх податкової культури.