Місцеві вибори 2020 на Прикарпатті. ОНЛАЙН


Сьогодні, 25 жовтня в Україні проходять місцеві вибори. На Прикарпатті 1026 виборчі дільниці працюють в штатному режимі.

За інформацією поліції, станом на 09:00 будь-яких правопорушень на дільницях не зафіксовано.

Одна виборча комісія не розпочала роботу в селі Стецева, що на Снятинщині. Члени комісії усувають недоліки і незабаром виборча дільниця розпочне роботу.

Натомість ОПОРА повідомляє, що у Коломийській районній ТВК та у Надвірнянській міській ТВК довелося передрукувати тисячі бюлетенів. У першому випадку у бюлетенях двічі повторювалася цифра «8», а у другому – у бюлетень включили не того кандидата.

А на Верховинщині члени Верховинської селищної ДВК виявили нестачу бюлетенів. А у Криворівні та Краснику бюлетені зіпсували – довелось передруковувати.

Водночас прикарпатці пишуть про політичну агітацію, яку вчасно не прибрали з вулиць. 

За інформацією кореспондентів Бліц-Інфо, станом на 10:00 черг на франківських дільницях немає. 

А тим часом на Рожнятівщині члени ДВК намагалися вигнати з дільниці спостерігачів.

За інформацією ОПОРИ, у Стецевій на Снятинщині члени ДВК зіпсували 1481 бюлетенів.

Як голосують на франківських дільницях - у репортажі журналістів Бліц-Інфо. Наразі у місті низька явка та чисельні черги на багатьох дільницях.

За даними спостерігачів Комітету виборців України, явка на дільницях Івано-Франківська станом на 12.00 становить 11,18%.

Варто зауважити, що станом на 13.30 КВУ повідомляє, що на дільницях утворились черги. 

 

Нагадаємо, на цих виборах також проходить всеукраїнське опитування, ініційоване Президентом Володимиром Зеленським. Відповідати на 5 додаткових питань можуть усі охочі. Для цього треба заповнити запропоновану волонтерами анкету з питаннями Зеленського та вкинути її у спеціальну коробку для опитування. Опитування проходить на виході з виборчих дільниць і не є обов'язковим. Чи беруть участь франківці - читайте тут.

На виборчій дільниці Зеленського атакувала активістка Femen без спідньої білизни. Відео

На Тисмениччині член ДВК вкинув в урну заповнені бюлетені.

Один з кандидатів на мера Франківська помітив порушення. ТВК заперечує.

У селі Чорнолізці, що на Тисменничині спостерігач хотів проголосувати замість одного з виборців.

У Загвізді виборцям, які голосують вдома, видали не ті бюлетені. Після того, як члени комісії відвідали сімох виборців за місцем перебування, вони помітили, що виборці отримали бюлетені на виборах до сільської ради з іншого округу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!