Містяни скаржаться на "доступність" великогабаритних автобусів


Відколи в Івано-Франківську провели транспортну реформу ,однією з найобговорюваніших тем у соцмережах стали маршрутки і великогабаритні автобуси.

Багато франківців не задоволені графіком руху громадського транспорту, манерою водіння, тим .що автобуси швидше з'їжджають з маршруту. Проте мешканець міста Володимир Гарматюк поділився в мережі Фейсбук ще одним "недоліком" нового транспорту.

"До теми "оптимізації" і "покращення" перевезень. Вчора мама дружини на Хоткевича ледве влізла до нового великогабаритного автобуса. Жінку дуже болять ноги, якраз їхали на обстеження до ревматологів. Вона з дивана чи з крісла ледве встає, мусить набрати інерції, розгойдатися. Трапився 22. Якби не тато, також чоловік немолодий вже, то певно б сама і не зайшла. Назад поверталися вже тролейбусом - там підлоги нижчі. А далі пересіли на Богдана, бо також сходинки нижчі. Для кого купували ці коробки? Чому перевізникам не ставили вимоги доступності? Не кажу вже про тих, хто взагалі на візках пересувається", - скаржиться чоловік.