Місячний абонемент нардепа на модель-проститутку коштує $5 тисяч


Народні депутати можуть скористатись сексуальними послугами моделей, орендувавши дівчат за $5 тисяч на місяць. Про це пише Станіслав Мирошніченко у «Власті денег».

Частіше за інших представники політичного і ділового істеблішменту вибирають як «тимчасових супутниць» моделей, повідомляють "Наші гроші".

«У парламенті існує спеціальна послуга, яка користується величезною популярністю серед одружених депутатів- За $5 тис на місяць можна орендувати дівчину-модель. Вони дійсно працюють «дівчатами за викликом», – розповідає політконсультант Наталія Гумба.

«Причому у них не питають, де вони знаходяться, як себе почувають. Якщо вона потрібна, її викликають. При цьому самі дружини прекрасно знають, що їхні чоловіки живуть подвійним життям. Але це свого роду плата за право бути офіційною дружиною політика», – поділилась секретами політконсультант.

Втім, ті, хто вдається до послуг моделей, дуже ризикують. Дівчата, яких на місяць прикомандировують до депутатів, найчастіше занадто привабливі, і виправдати їх постійне перебування біля одруженого чоловіка вкрай проблематично.

При цьому один народний депутат обходиться бюджету України в 2039 гривень на день. У цю суму входить зарплата, гроші на проїзд, телефонний зв’язок, лікування і на проживання в готелі, пише газета «Сегодня».

В цю суму включена зарплата нардепів та їхніх помічників, витрати на проїзд депутата, в тому числі на недешеві перельоти, лікування, путівки в санаторій, телефонний зв’язок, проживання в готелі та навіть канцелярське приладдя.

Зокрема, зарплата депутата становить 460 грн на день, стільки ж витрачається на зарплату його помічникам. Ще 460 грн йде і службові витрати. На оздоровлення та лікування народного обранця йде 106 грн на день, на виступи в ЗМІ – 15 грн, на канцелярію – 2 грн, на телефон – 13 грн, на проїзд – 73 грн, на проживання в готелі – 450 грн.

Як зазначає видання, таку саму зарплату, але за місяць, отримує лікар-дільничний і з неї він платить за житло, проїзд і т.п.