Могили героїв у Меморіальному сквері Франківська огородять від собак


Навколо могил героя Небесної сотні Романа Гурика та шести вояків-прикарпатців, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Південному Сході України і поховані у Меморіальному сквері міста Івано-Франківська планують встановити огорожу.

Про це представник комунального підприємства «Міська ритуальна служба» розповів сьогодні, під час оперативної наради  у Івано-Франківського міського голови, пише Бріз

Як було зазначено, вказані місця поховань планується огородити «невеличким – сантиметрів 70 парканцем», який би захищав їх, насамперед, від бродячих тварин, які часто гуляють у сквері.

Остаточний дизайн та параметри огорожі фахівці ритуальної служби планують узгодити з управлінням архітектури та містобудування.

Нагадаємо, на імпровізованій Алеї слави у Мемоморіальному сквері міста Івано-Франківська поховані герой Майдану Роман Гурик, загиблі під Слов’янськом бійці спецроти міліції УМВС в Івано-Франківській області Василь Семанюк, Володимир Шарабуряк, Володимир Лисенчук та Михайло Шемегінський, загиблий у районі Амвросіївки начальник штабу 5 батальйону територіальної оборони Юрій Баран та боєць батальйону «Айдар» Василь Білик.