Молдовський режисер поставить виставу у Франківському драмтеатрі


Кишинівський режисер театру "Fara Nume” (“Театр без назви”) Міхай Тарна поставить виставу у Франківському драмтеатрі. Про це він повідомив у відеозверненні до глядачів.

До Івано-Франківська режисера з Молдови запросив керівник драмтеатру Ростислав Держипільський, пише Суспільне.

“Наступного тижня я буду починати свій діалог з трупою театру. Це буде небанальний та цікавий процес. Ми чекаємо вас онлайн на сторінках театру. Неодмінно приєднуйтесь”, - написав Міхай Тарна.

Директор Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Ростислав Держипільський розповів, що познайомився з молдовським режисером в Парижі.

“У Кишиневі мав можливість побачити прем'єрну постановку "Буря" за Шекспіром. Творча робота Міхая Тарни зацікавила, і тому запросив його для постановки в нашому театрі. Це буде Чехов. Відкриту для всіх онлайн-репетицію плануємо в четвер”, - сказав Ростислав Держипільський.

За творчим процесом шанувальники мистецтва можуть спостерігати в YouTube.

“Саме там можна буде зазирнути у найпотаємніші моменти творення вистави, можете з нами тренувати своє тіло, ставити свої запитання під час репетиційного процесу і ще багато чого цікавого”, - розповів Ростислав Держипільський.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!