Можуть арештувати майно та зарплату. "Сміттєвики" судяться з франківцями через борги


"Автотранспортне підприємство - 0928" судиться з іванофранківцями через несплачені платіжки за вивіз сміття.

У підприємстві нарікають, що суми боргів постійно зростають. Тож, аби забезпечити нормальну роботу компанії, змушені звертатися до суду. 

"Досить часто сума боргу є меншою за судові витрати, окрім основної заборгованості додатково стягується судовий збір, мінімальний розмір якого становить 2102,00 грн. Від початку року до суду скеровано понад 200 матеріалів щодо примусового стягнення. У більшості з яких вже отримано позитивні рішення. Суд приймає рішення незалежно від наявності/відсутності письмового договору, борг стягується не лише із основного споживача, а й з членів його сім’ї, які несуть солідарну відповідальність. А державна виконавча служба накладає арешт на майно, зарплату та інші доходи боржників", - кажуть Бліц-Інфо у пресслужбі "АТП-0928".

Відтак, у підприємстві просять франківців перевірити наявність заборгованості та погасити її якнайскоріше, аби потім не платити ще й судові витрати.

Всю необхідну інформацію можна отримати за телефоном: 56-27-33 або (050)433 82 00 або на сайті, звернувшись до консультанта у формі «Допомога онлайн».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!