Михайло Вишиванюк: До 1 липня казначейство розрахується з усіма боргами, а видатки на дороги стануть захищеними статтями


Роботи по ремонту доріг в Івано-Франківську зупинилися через держказначейство.

На сьогоднішній сесії Івано-Франківської обласної ради голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк заявив, що територіальна управління держказначейства в Івано-Франківській області до 1 липня розрахується з усіма боргами і оплатить усі платіжні доручення, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Депутатів Івано-Франківської обласної ради турбує проблема недофінансування місцевих органів влади. Мовляв, держказначейство навмисне не пропускає гроші, аби поставити «на коліна» владу на місцях.

Голова ОДА Михайло Вишиванюк заявив, що піднімав це питання на нараді в Кабінеті Міністрів. Відтак, пообіцяв, що до 1 липня усі фінансові зобов’язання казначейства будуть виконані, а видатки на ремонт доріг прирівнюватимуть до захищених статей

Нагадаємо, що роботи по ремонту доріг в Івано-Франківську зупинилися через держказначейство. Казначейство блокує кошти на суму 7 мільйонів гривень.