Микола Семенишин вважає комбата батальйону "Івано-Франківськ" негідним своєї посади


Начальник прикарпатської міліції Микола Семенишин вважає командира батальйону «Івано-Франківськ» не гідним своєї посади.

Про це головний міліціонер області Микола Семенишин зазначив під час прес-конференції за підсумками 100 днів роботи на посаді, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

За його словами, під час зустрічі з бійцями батальйону, яким вдалося вирватися з Іловайського пекла, на його запитання, хто готовий у бій з комбатом – жоден з бійців так і не піднявся. Натомість всі бійці погодилися йти воювати з командиром роти.

Нагадаємо, бійці, яким вдалося вирватися з Іловайського котла розповідали, що комбат Поліщук не дослухався до бійців та не відкрив борти машини. А це могло врятувати життя щонайменше десятьох побратимів.

Саме тому начальник УМВС в Івано-Франківській області написав клопотання у МВС про те, що командир батальйону «Івано-Франківськ» Олександр Поліщук не вартий своєї посади і він не може керувати особовим складом. Навіть попри те, що є хорошим спеціалістом та пройшов війну в Афганістані.

Втім, оцінювати дії комбата не став, зауваживши, що відповідне рішення буде приймати військова прокуратура та Міністерство Внутрішніх справ.