На аукціон виставили право оренди кабінету в Калуському ліцеї №6


Стартова ціна становить 2 210 гривень орендної плати на місяць з урахуванням податку на додану вартість. Кабінет шостого ліцею мають намір передати в оренду на п’ять років.

20 травня управління комунальної власності Калуської міської ради на сайті Національної електронної біржі оголосило аукціон на право оренди нежитлових приміщень №68 загальною площею 48 кв. метрів, які знаходиться на другому поверсі нежитлової будівлі — Калуського ліцею №6 на вул. Стуса, повідомляють "Вікна".

Стартова ціна становить 2 210 гривень орендної плати на місяць з урахуванням податку на додану вартість. Цільове призначення об'єкта оренди обмежене — для надання  освітніх послуг в ІТ-сфері. Також зазначено, що орендар матиме можливість передати приміщення в суборенду, а пропонований графік оренди —шість годин на добу і п’ять днів на тиждень. Кабінет шостого ліцею мають намір передати в оренду на п’ять років.

Період подання заяв від потенційних орендарів — з 21 травня по 10 червня, а електронний аукціон заплановано на 11 червня.

Нагадаємо, що Калуська міська рада прийняла рішення щодо передачі в оренду кабінету в шостому ліцеї у березні цього року. Тоді повідомляли, що тут хочуть організувати додаткове навчання на базі кабінету, який вісім років не використовується. Перед тим у ліцеї проводили опитування, за результатами якого найбільш популярним для учнів є розвиток в ІТ-сфері.

Попередньо проводити додаткові заняття з навчання учнів ліцею зголосилася Redmonkey IT Academy. З потенційними орендарями кабінету вже узгодили, що 30% охочих, а саме учні, які належать до соціально-вразливих категорій, зможуть навчатися безплатно.

За офіційною інформацією, 26 квітня на базі Калуського ліцею №6 вже відкрили ІТ-академію.

Заняття відбуватимуться для охочих з урахуванням вікових категорій, починаючи від першого класу за попередньою співбесідою. Одне заняття триває 1,5 години. Загалом планується відкриття п'яти груп.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!