На автозаправці у Косові не дотримувались пожежної безпеки


Івано-Франківський окружний адміністративний суд задовольнив позов Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області до підприємця.

Працівники Косівського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області провели позапланову перевірку автозаправної станції «Kosoil», в ході якої встановили, що експлуатація будівель здійснюється з порушенням вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, які створюють загрозу життю та здоров’ю людей.

«Суду не надано жодних доказів того, що відповідачем вжито заходів по усуненню порушень, виявлених позивачем при перевірці. За таких обставин, суд робить висновок про необхідність застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) до відповідача у вигляді зупинення та заборони експлуатації будівель (споруд, приміщень) автозаправної станції «Kosoil», шляхом опечатування вхідних дверей, окрім виконання робіт, пов’язаних з усуненням порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки», - зазначається у висновках рішення суду.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!