На "дикому" березі тлумацького озера з'являться альтанки


На лівому березі тлумацького озера будуть альтанки з мангалами та іншими принадами цивілізованого відпочинку на природі, де можна буде культурно проводити час з сім’єю чи великими компаніями.

Минулої п’ятниці виконком Тлумацької міської ради ОТГ надав дозвіл приватній підприємиці Наталії Карабін «на тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення 4 тимчасових споруд на вул. Грушевського, м. Тлумач, загальною площею 120 м2 терміном на 5 років», пише Бліц-Інфо з посиланням на «Тлумач. Сьогодні».

Як повідомили у міській раді, плата за користування частиною берега відносно невелика, близько 300 грн у місяць. Але це стане першим кроком до благоустрою дикого пляжу, адже підприємець зобов’язується стежити за порядком, вивозити сміття та дотримуватися інших обумовлених правил.

У міській раді зауважили, що готові співпрацювати з іншими підприємцями, котрі мають бажання зайняти для своєї діяльності лівий берег тлумацького озера. Кажуть, що розглянуть усі пропозиції. Тож саме час місцевим бізнесменам показати, як треба працювати на благо власне і свого краю.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!